Αρχική Σελίδα Νέα

Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ι μ που κρατά την επιχείρηση με αυτήν την επιχείρηση από τον περασμένο χρόνο, Im πάντα πολύ ευχαριστημένο από το προϊόν τους. Agine ευχαριστιών

—— Robert από τις ΗΠΑ

Πήρα τη συσκευασία μου. Πολύ γρήγορα. Πρώτη φορά. Καμία παρενόχληση. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Θα κάνω λίγο περισσότερες διαταγές σύντομα

—— Luis από την Αυστραλία

Έχω το δέμα και το δώρο. Σας ευχαριστώ για το νέο δώρο έτους ηλιόλουστο, η σύζυγός μου όπως το πολλή. Θα έχω περισσότερη διαταγή στο νέο έτος.

—— Ιορδανία από τις ΗΠΑ

Σας ευχαριστούμε ηλιόλουστοι. Αισθάνομαι καλύτερα με το hgh σας. Έχω χάσει 4kgs, και όλος είναι καλά. : -) θα κρατήσω συνδέω με σας για την επόμενη διαταγή.

—— Andrew από τις ΗΠΑ

Έχετε την αγορά με το Τζάκσον που είναι τόσο γρηγορότερος για να έρθει σε επαφή με τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα! ικανοποίηση 100%

—— Rafael από τη Βραζιλία

Η ναυτιλία είναι καταπληκτική, τα προϊόντα έφθασαν σε μόνο 4 ημέρες. Και η ποιότητα είναι πραγματικά υψηλή. Ανατροφοδοτήστε τη μορφή οι πελάτες που μας είναι όλοι θετικοί. Ευχαριστίες

—— Δύσκολος από το UK

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φευγαλέα συσκευασία, και ειδικά η ναυτιλία ήταν αυτή τη φορά πολύ γρήγορη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με σας πάλι.

—— Toufik από τη Γαλλία

Έχω συνεργαστεί με ηλιόλουστες πολλές φορές. Είναι πολύ καλή όλη την ώρα. Όλα τα προϊόντα που αγόρασα από την είναι καλά. Είναι ο κανονικός προμηθευτής μας τώρα.

—— Aaron από τον Καναδά

Πολύ ευτυχής να κάνει επιχειρήσεις με τους τύπους σας. Το έχω δοκιμάσει: -) Καλό αποτέλεσμα. Ελπίδα μπορούμε να κάνουμε περισσότερες διαπραγματεύσεις στο μέλλον.

—— Dasith από τη Ρωσία

Ευχαριστίες για το δώρο δειγμάτων σας, πραγματικά όπως το, θα μπορούσαμε να το προσθέσουμε στην επόμενη διαταγή.

—— Ashley από τις ΗΠΑ

Γεια Sunni ναι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δέμα μπορώ εσείς να μου δώσω μια αξία δέκα εξαρτήσεων της ορμόνης αύξησης (jintropin) και δέκα μπουκαλιών μπλε τοπ melanotan;

—— Chris

Ακριβώς κάνετε μια δοκιμή, είναι niceeee veeeeery! Η καλύτερη ποιότητα

—— Luis από τη Βραζιλία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH
Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

 

Το GHRPs είναι εντάξει για τους μικρούς, εύκολα εφικτούς στόχους αλλά εάν ο στόχος σας είναι αρκετά φιλόδοξος, hgh είναι καλύτερος. Επειδή στις υψηλές δόσεις, ghrps μπορεί σημαντικά να αυξήσει άλλες ορμόνες και αυτή είναι κακή.

 

_πεπτίδιο είμαι ένας καλός προσθήκη κύκλος, φύσημα, ή ακόμα και ένας κρουαζιέρα αλλά εσύ χρειάζομαι για σιγουριά εσύ είμαι παίρνω τι εσύ είμαι πληρώνω ξέν. Πολλοί χρόνοι εσείς καταλήγουν κάποια φτωχή ποιότητα shit ή την ουσία που μιμούνται τις παρενέργειες GHRPs αλλά δεν φέρνουν κανένα από τα οφέλη. Η έρευνα η πηγή σας και παίρνει την εισαγωγή στην πηγή. Ακόμα, ερευνήστε την πηγή σας εν τούτοις επειδή υπάρχουν πολλοί ανέντιμοι άνθρωποι που κοιτάζουν εκεί έξω για να κάνουν ένα γρήγορο buck σε ένα bodybuilder. Εδώ είστε επιλογές Ghrp-6, ghrp-2 και Ipamorelin. Τώρα, είναι όλοι πολύ παρόμοιοι στους τρόπους δράσης τους, λειτουργούν για να αυξήσουν τα επίπεδα του (GH) ορμονών αύξησης στο ανθρώπινο σώμα με την αύξηση της έκκρισης της ορμόνης Ghrelin. Σε ένα χιλιοστόγραμμο για τη βάση χιλιοστογράμμου είναι όλος αρκετά ο ίσος στη δυνατότητά τους να αυξήσουν τα επίπεδα της GH στο ανθρώπινο σώμα, με ghrp-2 όντας ελαφρώς αποδοτικότεροι.

 

Οι μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ των 3 πεπτιδίων GHRP βάζουν στις παρενέργειές τους. Ghrp-6 αιτίες μια σημαντική αύξηση στην πείνα για πολλές, επομένως κάνοντας το το αγαθό για τους ανθρώπους που κοιτάζουν «στον όγκο» αλλά κανένας τόσο καλός για εκείνους που προσπαθούν να χάσει το λίπος. Ghrp-2 προτιμώνται συχνά για τους ανθρώπους που κάνουν δίαιτα δεδομένου ότι δεν υποκινούν την πείνα, εντούτοις αυξάνουν cortisol (μια ορμόνη πίεσης), την προλακτίνη (μια ορμόνη που μπορούν να μικρύνουν την κίνηση φύλων) και aldosterone (μια ορμόνη που προωθεί τη διατήρηση νερού) περισσότερο από ghrp-6 και Ipamorelin. Το Ipamorelin είναι παρόμοιο με ghrp-6 δεδομένου ότι προκαλεί μια αύξηση στην πείνα (αλλά δεν είναι τόσο δραματικό όπως ghrp-6). Εντούτοις, δεδομένου ότι δεν αυξάνει cortisol, την προλακτίνη ή aldosterone στις συνιστώμενες δόσεις είναι μια προτιμημένη επιλογή για εκείνους που είναι ευαίσθητοι σε αυτές τις ορμόνες.

 

Τώρα cortisol μπορεί να ελεγχθεί εύκολα σχετικά με ghrp-2 και ghrp-6 και μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε μερικά κέρδη με την προσθήκη 11-OXO (Andrenosterone). Είναι ένα μη-μεθυλιωμένο προφορικό στεροειδές που δίνει ισχυρό cortisol από τόσο ελάχιστα όσο 300mg και οι υψηλότερες δόσεις 900mg θα δώσουν πραγματικά την παχιά απώλεια και θα προσθέσουν ακόμη και τον αδύνατο μυ εκτός από το cortisol έλεγχο. 

 

Πεπτίδια ΕΝΑΝΤΙΟΝ HGH

 

Χρόνος μπαρ : 2016-04-07 10:42:25 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hubei Holy Biological Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jackson

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)